Мамула Ђорђе

ПОДЕЛИТЕ ОВУ СТРАНУ:

Мамула Ђорђе

Рођен је у Београду 24.09.1989. године. Похађао је Огледну основну школу „Владислав Рибникар“, потом Гимназију „Свети Сава“. 2008. године уписује историју на Филозофском факултету у Београду, где дипломира 2012 године. На истом факултету завршава и мастер студије историје 2015. године. Поред наведеног основног, средњег и академског образовања, завршио је и музичку школу „Др Војислав Вучковић“ клавир и контрабас. Од малена гаји љубав према уметности и култури. Био је члан уметничко - ликовне секције Дечјег културног центра и дугогодишњи је члан фолклорног ансамбла „Уметничког центра Талија“. Такође активно се бави планинарењем. Жељу за непрестаним усавршавањем, истраживањем, путовањем, као и преношењем стеченог знања другима спојио је у туризму, положивши за лиценцу туристичког водича.

Прво радно искуство стиче у Републичком заводу за заштиту споменика културе у периоду од 2013. до 2015. године. Објавио је неколико научних радова и био део неколико културних пројеката попут консултанта на изради представе са историјском тематиком и косценаристе историјског документарног филма. Мотивацију и жељу да своју љубав према историји, али и другим хуманистичким наукама пренесе младима проналази управо у позиву наставника историје, прво у основној школи „Савремена“, а потом као професор Девете гимназије „Михаило Петровић Алас“ у којој ради од 2022 године.

Последње новости

09.05.2024.
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ
Коначни резултати пријемног испита за упис у одељење за ученике са посебним способностима за рачунарство и информатику ...

09.05.2024.
ПРИЈЕМНИ ИСПИТ ИЗ МАТЕМАТИКЕ ЗА ИТ ОДЕЉЕЊЕ
Пријемни испит из математике за ИТ одељење следећих школа:...

22.04.2024.
РЕПУБЛИЧКО ТАКМИЧЕЊЕ ИЗ БИОЛОГИЈЕ
На републичко такмичење из биологије пласирали су се...

19.04.2024.
РАСПОРЕД ОДБРАНЕ МАТУРСКИХ РАДОВА
Распоред одбране матурских радова можете погледати ...

19.04.2024.
ПЛАСМАН НА РЕПУБЛИЧКО ТАКМИЧЕЊЕ
На републичко такмичење из из историје пласирали су се...

18.04.2024.
ИСТОРИЈСКО-ГЕОГРАФСКО ОДЕЉЕЊЕ
Ученици који желе да упишу историјско-географско одељење у Деветој гимназији...

15.04.2024.
ДРЖАВНО ТАКМИЧЕЊЕ ДАБАР
На Државно такмичење Дабар, међународно такмичење из рачунарске и информатичке писмености...

(ПРИКАЖИ СВЕ НОВОСТИ)

Девета гимназија - Сва права задржана.
Израда сајта: КИО д.о.о. Београд