Мијаковац Милена

ПОДЕЛИТЕ ОВУ СТРАНУ:

Мијаковац Милена

Професор информатике.

Рођена 25.10.1981. године, у Книну, Хрватска, где сам завршила и основну школу. Средњу медицинску школу завршила у Београду, а потом уписала Биолошки факултет Универзитета и Београду (смер: ембриологија и хистологија) и тиме стекла звање мастера биолошких наука. Своја прва радна искуства стичем у средњим школама: Спортској гимназији и Електропривредној школи,а потом лиценцу и стално запослење стичем у основној школи ,,Никола Тесла '' у Раковици, касније у основној школи ,,Ђуро Стругар''. Рад са децом је постао животно опредељење, инспирација али и мотивација и жеља да се усавршавам. Методика наставе је посатла основни део тог усавршавања, па поред многобројних семинара које сам похађала из те области, објавила сам и два научна рада, (о иновативним облицима рада-концепт мапама) у сарадњи са својом менторком на докторским студијама проф.Јеленом Станисављевић. За време преве и друге године докторских студија била сам и сарадник у настави на Билошком факултету, а рад са студентима донео је нова и непроцењива искуства.

У раду са децом освојила сам бројне похвале на општинским, градским и републичким такмичењима. Добитиник сам и Захвланице општине Раковица за изузетан рад са децом (2018). Учеће у III дидактичкој конференцији- ,,Унапређење наставног процеса- предности и изазови’’, Друштво предметних дидактичара Србије, Биолошки факултет (2018).

Од 2023. постајем део колектива IX гимназије, чиме се изузетно поносим. Овде деца постају моји ментори, мотивишући ме да се даље усавршавам и напредујем у свом раду.

Последње новости

09.05.2024.
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ
Коначни резултати пријемног испита за упис у одељење за ученике са посебним способностима за рачунарство и информатику ...

09.05.2024.
ПРИЈЕМНИ ИСПИТ ИЗ МАТЕМАТИКЕ ЗА ИТ ОДЕЉЕЊЕ
Пријемни испит из математике за ИТ одељење следећих школа:...

22.04.2024.
РЕПУБЛИЧКО ТАКМИЧЕЊЕ ИЗ БИОЛОГИЈЕ
На републичко такмичење из биологије пласирали су се...

19.04.2024.
РАСПОРЕД ОДБРАНЕ МАТУРСКИХ РАДОВА
Распоред одбране матурских радова можете погледати ...

19.04.2024.
ПЛАСМАН НА РЕПУБЛИЧКО ТАКМИЧЕЊЕ
На републичко такмичење из из историје пласирали су се...

18.04.2024.
ИСТОРИЈСКО-ГЕОГРАФСКО ОДЕЉЕЊЕ
Ученици који желе да упишу историјско-географско одељење у Деветој гимназији...

15.04.2024.
ДРЖАВНО ТАКМИЧЕЊЕ ДАБАР
На Државно такмичење Дабар, међународно такмичење из рачунарске и информатичке писмености...

(ПРИКАЖИ СВЕ НОВОСТИ)

Девета гимназија - Сва права задржана.
Израда сајта: КИО д.о.о. Београд